neospacer
[<] 123nu.dk/Lystfisker Forum - mødestedet for lystfiskereFangster.dk på Facebook
fangster_dk Sommerhus på Langeland Top30 P&T i Danmark
Navigering
neospacer

Forside
Tilmeld dig her
Login
Fangstrapporter
Statistik
Info - vejledning
Billeder
Søg rapporter
Kontakt
Kystcup.dk
123nu.dk sommerhus
Antal Rapporter: 74929
Antal Fangster:248685
Medlemmer: 9450

Flod/elv
Laks 24,0kg.
Henrik Møller

Geddefiskeri
Gedde 15,0kg.
Steffen Nielsen

Havfiskeri
Torsk 27,9kg.
Allan Falk
Lange 24,7kg.
Søren Erhard Hansen

Karpefiskeri
Spejlkarpe 21,5kg.
lars rytter

Kystfiskeri
Laks 11,0kg.
per koch

Put and take fiskeri
Regnbueørred 13,9kg.
Lucas- Creutzberg

Trollingfiskeri
Laks 21,6kg.
Claus Sørensen

Åfiskeri
Laks 16,5kg.
Jens Lygum
Havørred 12,3kg.
Jan Gade

...Mere statistik >>

Send nedenstående rapport til en fiskekammerat

Kammeratens e-mail:

Dit navn:  


Fra Stefan Jensen's fangstjournal


(Klik på billedet, for større udgave)
Fangst:
Spejlkarpe  15,40 kg.  120cm.   
Konditionsfactor: 0,89


Fangstdato og tidspunkt:
17-07-2003  Tidspunkt: Nat

Fangststed:
NordFrankrig, Privat Sø Op imod udløb til gammel vandmølle 

Metode/agn:
Mede - Boilie - KN Boilies  Gul 

Vind og vejr:
Vindstille Nordlig vind, Let skyet  20 grader
Beretning:
Det blev en tur som jeg sent vil glemme. Mig og min kæreste var taget en tur til Frankrig for at besøge en bekendt. Vores fælles ven var tilfældigvis medejer af en karpesø for betalene englændere. Vi fik lov til at låne et par stænger og lagde os ud en enkelt nat for at se om vi kunne overliste et par af de flotte franske karper. Værten viste os nogle hotspots, for at forbedre vores chancer. De første sted var ca. 375 meter væk fra vores plads, så fodringen kunne ikke foregå med slangebøsse og kasterør, som jeg normalt bruger på hjemlige vande. Heldigvis fik vi lov til at låne hans baitboat til at placere fodringen og vores agn. Jeg fik sejlet ddet ud på pladsen, men på vej tilbage løb båden tør for batteri og båden måtte vi lade drive med vinden. Den anden stang blev placeret tæt på teltet. Da søen tidligere er blevet brugt i forbindelse med en vandmølle og der derfor var en lille sluse dertil, var det derfor vores valg. Denne nat fik vi ikke sovet meget. Mørket var kun lige kommet da bidmelderen på sluseagnen skreg. Linen nærmest fløj af hjulet. Jeg fik væltet min krop ud af teltet og greb stangen. Et solidt modhug og der var fast fisk. Selv om baitrunneren nu var slået fra og bremsen var meget hårdere fløj line stadig af hjulet. Jeg viste med det samme at det var en god fisk. Efter 2 minutter hvor jeg ikke havde fået meget line på hjulet, slog det mig at der gik maller i søen på op mod 45 kg, var det en af dem der havde taget min boillie. Efter ca. 15 mineutter blev jeg klogere, da jeg havde fisken ved netkanten, hvor jeg kunne se at det var en flot spejlkarpe. Fisken blev vejet til 12,4 kg og blev sacket for at tage et foto i daglys.
Vi nåede kun lige at placere os i posen, da den anden bidmelder startede, først stille, men så konstant. Jeg gav modhug og igen kunne jeg mærke at det var en god fisk. Problemet var nu at jeg havde god 350 meter line af hjulet, derfor blev fighten på godt 45 minutter. Fisken viste ikke samme kondition som den anden. Alligevel kunne jeg ved netkanten se at den var størrer end den første. Fisken blev vejet til 15,4 kg, og blev også sacket.
Vi fik ikke flere fisk over 10 kg, men fik ialt 11 på den nat. Det blev derfor min bedste karpetur nogensinde. Tilbage   Send til en fiskekammerat


Sommerhus på Langeland
© Copyright 123nu.dk/Fangster.dk. Fangster.dk er udarbejdet af
www.123nu.dk der forbeholder sig ret til at bruge materiale, indtastet på Fangster.dk. neospacer
Sponsorer:

Sport Dres