neospacer
[<] 123nu.dk/Lystfisker Forum - mødestedet for lystfiskereFangster.dk på Facebook
fangster_dk Sommerhus på Langeland Top30 P&T i Danmark
Navigering
neospacer

Forside
Tilmeld dig her
Login
Fangstrapporter
Statistik
Info - vejledning
Billeder
Søg rapporter
Kontakt
Kystcup.dk
123nu.dk sommerhus
Antal Rapporter: 74285
Antal Fangster:246601
Medlemmer: 9425

Flod/elv
Laks 24,0kg.
Henrik Møller

Geddefiskeri
Gedde 15,0kg.
Steffen Nielsen

Havfiskeri
Torsk 27,9kg.
Allan Falk
Lange 24,7kg.
Søren Erhard Hansen

Karpefiskeri
Spejlkarpe 21,5kg.
lars rytter

Kystfiskeri
Laks 11,0kg.
per koch

Put and take fiskeri
Regnbueørred 13,9kg.
Lucas- Creutzberg

Trollingfiskeri
Laks 21,6kg.
Claus Sørensen

Åfiskeri
Laks 16,5kg.
Jens Lygum
Havørred 12,3kg.
Jan Gade

...Mere statistik >>

Fra dan darell's fangstjournal


(Klik på billedet, for større udgave)
Fangst:
Havørred  6,63 kg.  76cm.   
Konditionsfactor: 1,51


Fangstdato og tidspunkt:
25-04-2019  Tidspunkt: Aften

Fangststed:
østsjælland, hemligt  

Metode/agn:
Spin - Forskellige - -- 

Vind og vejr:
Let Østlig vind, Skyfrit  14 grader
Beretning:
Drømme fisken. 🦈🦈

Efter et intenst fiskeri den sidste lange tid med masser af fisk, dog mest under mål til den største på 1,6 kg var der virkeligt længsel efter noget større, som også gjorde at jeg igår torsdag kl. 18:00 tog på kysten og forsøgte tre kvarter men uden og mærke noget som helst, kunne se der stod 2 flue fisker længere nede af kysten, de så ikke ud til at have fanget noget.
Så jeg besluttet mig for at tage hjem, men på vej i bilen ombestemte jeg mig for det ville da være synd at ikke lige få solnedgangen med, besluttede at køre forbi en anden plads, hvor der ingen mennesker var til min store overraskelse. Efter et par kast fik jeg en meget lille undermåler, som blev sendt afsted igen. Et kvarter senere, rykker jeg et stykke videre, solen stod lavt da, jeg fik et hårdt hug og fisken forsvandt i overfladen, det var en blank kunne jeg se, nederen tænkte jeg, var nemlig ikke sikker på om den stak sig.
Tre kast mere og et lille spinnestop få meter fra det andet hug, jeg satte gang i hjulet igen, blev den med det sammen tung og bremsen satte igang, så den fik jeg hurtig spændt, næsten helt i bund for kunne mærke den begyndte og stikke af, ca. 50 meter ude stopper den op. jeg begyndte og hale ind, den svømmede med kunne jeg mærke, men små 10 meter fra mig begyndte den at rykke på sig igen og ryggen kom fri af overflade, den var stor kunne jeg se, min puls begyndt så småt at stige, få sekunder efter gik den helt fri af vandet og kastede sig ned på siden, så det sprøjtet flere meter væk. Fuck den er stor... første tanke den få jeg aldrig i nettet alene, før den er kørt fuldstændig død.
Det tog så lige omkring en halv time før jeg kunne få den tæt nok på, men i nettet var den ikke meget for, min puls er på max da det endelig lykkes at få den trukket lige mod mig, med stangen helt tilbage og nettet helt frem. Da sker det, der bare ikke måtte ske, at forfangs linjen knækker, prøver og løfte nettet lidt, men kan se den begynder at glide ud, uden og tænkte kaster jeg mig ud i vandet og for med den anden arm skubbet den ind i nettet, presser derefter nettet ind mod maven for den ikke skal falde ud, mens jeg får bakset mig på benene igen og op på land fuldstændig gemmen blødt samt godt brugt i armene. Men det er fuldstændig lige meget, for drømmefisken er på land!!! 😄😄😅

Kørte straks hjem til Mads Brinkløv Kentov min gode fiskemakker, hvor også Jack Arneskov Nielsen kom forbi, og vi fik vejet den med 2 forskellige vægte der begge viste 6,63 kg. den blev målt til 76 cm. Som giver den et kondital på 1,51. den var helt tom i maven på nær en lille hundestejle. Tilbage   Send til en fiskekammerat


Sommerhus på Langeland
© Copyright 123nu.dk/Fangster.dk. Fangster.dk er udarbejdet af
www.123nu.dk der forbeholder sig ret til at bruge materiale, indtastet på Fangster.dk. neospacer
Sponsorer:

Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Emma-Line grej


GEOFF ANDERSON