neospacer
[<] 123nu.dk/Lystfisker Forum - mødestedet for lystfiskereFangster.dk på Facebook
fangster_dk Sommerhus på Langeland Top30 P&T i Danmark
Navigering
neospacer

Forside
Tilmeld dig her
Login
Fangstrapporter
Statistik
Info - vejledning
Billeder
Søg rapporter
Kontakt
Kystcup.dk
123nu.dk sommerhus
Antal Rapporter: 74638
Antal Fangster:247505
Medlemmer: 9440

Flod/elv
Laks 24,0kg.
Henrik Møller

Geddefiskeri
Gedde 15,0kg.
Steffen Nielsen

Havfiskeri
Torsk 27,9kg.
Allan Falk
Lange 24,7kg.
Søren Erhard Hansen

Karpefiskeri
Spejlkarpe 21,5kg.
lars rytter

Kystfiskeri
Laks 11,0kg.
per koch

Put and take fiskeri
Regnbueørred 13,9kg.
Lucas- Creutzberg

Trollingfiskeri
Laks 21,6kg.
Claus Sørensen

Åfiskeri
Laks 16,5kg.
Jens Lygum
Havørred 12,3kg.
Jan Gade

...Mere statistik >>

Fra kim gregersen's fangstjournal


(Klik på billedet, for større udgave)
Fangst:
Regnbueørred  6,30 kg.  72cm.   
Konditionsfactor: 1,69


Fangstdato og tidspunkt:
28-03-2014  Tidspunkt: Morgen

Fangststed:
vestsjælland, Myrup fiskesø  

Metode/agn:
Mede - Bombarda med Powerbait - powerbait,orange 

Vind og vejr:
Jævn Østlig vind, Let skyet  10 grader
Beretning:
Kære fangster dk

Denne beretning er om Myrup p&t ved næstved som er blevet min favorit sø uden tvivl.
Det var igår d.28 marts blevet en tur igen til denne sø da jeg havde bestemt mig for at give mig selv et par gode gaver ved at tage et par ture til denne skønne sø nu da jeg havde ferie i et par uger..
denne sidste tur blev ikke som den første med fyldt fiskekort men dog med en drømmefisk endnu engang og en drømmestart på årets nr 3 tur til en p&t tur.
Jeg og min kammerat kenneth kom til søen meget tidligt for at få en god plads så vi var der allerede lidt i 5 så vi havde god tid til at rigge til og fik osse pladsen vi ønskede. og da klokken blev lidt i seks og lyset var kommet frem ja der kom de første kast frem.. jeg havde en fisk i første kast som ikke tog den ordentligt mens kenneth fik den første fisk op og en alm fisk på 1,5 kg .. men vi tænkte første fisk at mærke i allerede første kast og sådan blev det ved i en halv times tid hvor de lod sig mærke og jeg efter en halv times tid kl 6.30 fik et godt hug hvor jeg hurtigt fik slået bøjlen over og så gik bombarda flådet ellers afsted derudaf og fishhh onnnn :) og så gik fighten derudaf.. den gik nu frivilligt med ind af og kunne ikke rigtig mærke om hvad for fisk det var indtil den kom ind og bare lagde sig dybt og på siden og kunne hermed mærke at det var en bedre fisk.. fighten varede i 10 min men ikke med nogle vilde udløb andet end et par korte tunge dybe træk fra den men vidste den var tung så gav den tid til at blive træt indtil den kom helt ind og kom i kejsen og først der kunne jeg så rigtig se at det faktisk var en rigtig god flot fed fisk der lå i kejsen og mit og vores første ord var . hold da kæft en tyk basse.
Det viste sig osse efterfølgende at dette var osse en af fiskene der havde gået vinteren over da den havde en desværre grim vinterskade på halefinnen. men op med vægten og vægten sagde 6,3 kg 52cm fed og bred og 72cm lang..

denne dag blev for mit med kun 2 fisk og nr 2 fisk var på de 1,5 kg osse..

begge fisk blev taget på bombarda og 5 meters forfang. en str 16 trekrog og et lille splithagl 60 cm fra krogen af.. bombarda flådet var idag flydende... den store basse blev taget på skrigende orange powerbait og den på 1,5 kg blev taget på hvid.
og ellers er grejet fenwich 10fods ironfeather stang. shimano twinpower 2500 hjul og med 17mm fireline smoke. og ellers er selve forfanget ved bombarda flådet i tykkelse af 20 mm alm line.

Men må sige allerede efter nr 2 tur til denne sø at tage sådan en basse og på den første tur at have haft kort besøg af en stor basse osse og ialt at have taget 12 fisk på to ture. så må man sige bestemt godkendt og at år 2013 ved denne sø var mere en godkendt med flere store dejlige fisk ja så tror jeg år 2014 at blive et lige så smukt år ved søen og søerne:) Tilbage   Send til en fiskekammerat


Sommerhus på Langeland
© Copyright 123nu.dk/Fangster.dk. Fangster.dk er udarbejdet af
www.123nu.dk der forbeholder sig ret til at bruge materiale, indtastet på Fangster.dk. neospacer
Sponsorer:

Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Traveller


GEOFF ANDERSON